Ochrana osobních údajů

Zpracování osobních údajů probíhá v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně dalších zákonů a evropským nařízením GDPR, který hájí práva našich návštěvníků a zákazníků proti neoprávněnému zacházení s jejich údaji.

Správce osobních údajů

Souhlasem udělujete Mgr. Václavu Svobodovi, bydlištěm Akátová 153, Poděbrady - Polabec, 290 01, právo, aby v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a nařízení GDPR zpracovával jako správce osobní údaje dle podmínek níže.

Zpracovávané údaje

V rámci webových stránek jsou zpracovávány údaje, které jsou uživatelem poskytnuty v rámci vyplnění kontaktního formuláře. Konkrétně dochází ke zpracování následujících údajů.

  • Jméno a příjmení
  • E-mailová adresa
  • Telefonní číslo

Účel zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje shromažďujeme za účelem možnosti využívat naše služby.
Vyplnění formuláře pro kontaktování – Osobní údaje obsažené ve formuláři spravujeme pouze za účelem odpovědi nebo vyřízení vašeho dotazu či poptávky. Vaše osobní údaje nebudou dále zpracovávány ani předávány třetí straně.

Soubory cookies

Na webu treninkyamasaze.cz jsou v souladu se zákony používány cookies.

Co je to cookies?

Jako cookie (anglicky koláček, oplatka, sušenka) se v protokolu HTTP označuje malé množství dat, která WWW server pošle prohlížeči, který je uloží na počítači uživatele. Při každé další návštěvě téhož serveru pak prohlížeč tato data posílá zpět serveru. Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládají se do nich uživatelské předvolby apod. a zjednodušují tak používání webů.

Cookies se ukládají na straně klienta (uživatele) jako krátké textové soubory.

Cookies neznamenají žádné nebezpečí pro počítač jako takový. Přesto mají cookies význam pro ochranu soukromí. Navštívený web si totiž může ukládat do cookies jakékoliv informace, které o návštěvníkovi zjistí a může tak postupně zjišťovat zájmy konkrétního návštěvníka. V žádném případě však nelze cookies použít pro zjištění totožnosti návštěvníků.

Informací z cookies se dá posléze i bez vědomí návštěvníka využívat pro cílenou reklamu, statistické vyhodnocování chování návštěvníků, apod. Tyto informace však lze získávat i bez cookies, proto toto jejich využití nemůže být považováno za zvlášť nebezpečné.

Volně čerpáno z Wikipedie.

Používání cookies

Web treninkyamasaze.cz využívá služby třetích stran, které používají cookies. Mgr. Václav Svoboda nemá přístup ke čtení nebo zápisu dat z těchto cookies.

Jde zejména o systém analýzy návštěvnosti.

Souhlas s ukládáním cookies

Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Používáním našich webů souhlasíte s ukládáním souborů cookies.

Použití cookies může uživatel omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče.